Antena 3 CNN Actualitate Social Un tânăr din Galați a ameninţat că împuşcă un bărbat. Ce au putut descoperi oamenii legii în mașina sa

Un tânăr din Galați a ameninţat că împuşcă un bărbat. Ce au putut descoperi oamenii legii în mașina sa

Un tânăr din Galați a ameninţat că împuşcă un bărbat. Ce au putut descoperi oamenii legii în mașina sa
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Mai 2018   •   14:31

Un tânăr de 32 de ani, din Galaţi, l-a ameninţat pe un bărbat că îl va împuşca, astfel că s-a ales cu dosar penal. Tânărul a fost depistat în trafic, în flagrant, de către polițişti, având mai multe proiectile metalice destinate folosirii ca muniție pentru un pistol cu aer comprimat. Totodată, în urma unor percheziţii făcute acasă la el, s-au găsit două pistoale.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Galaţi, tânărul  Florin. S, care amenințase că va împușca un bărbat, a fost depistat și interceptat în trafic de către poliţişti, miercuri, în timp ce îşi conducea maşina pe strada Tecuci, iar asupra sa, într-o borsetă, au fost găsite mai multe proiectile metalice, destinate folosirii ca muniție pentru un pistol cu aer comprimat.

Ulterior, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, emis de Judecătoria Galați, iar la locuinţa tânărului s-au găsit două pistoale, respectiv, un pistol neletal cu aer comprimat, marca MAKAROV calibrul 4,5 mm și un pistol tip air soft, marca DW, precum și un recipient cu mai multe bile sferice.

Tânărul are acum un dosar penal, fiind efectuate cercetări în acest caz pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, amenințare și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, scrie Libertatea.

 

×
Subiecte în articol: oamenii legii
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close