Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu: Investigaţiile despre afacerile lui Dragnea în Brazilia, realizate de CIA

Sorin Ovidiu Vîntu: Investigaţiile despre afacerile lui Dragnea în Brazilia, realizate de CIA

Sorin Ovidiu Vîntu: Investigaţiile despre afacerile lui Dragnea în Brazilia, realizate de CIA
19 Iul 2017   •   10:44

Sorin Ovidiu Vîntu a comentat pe blogul său declarația consilierului lui Donald Trump, Rogers Stone care a afirmat că George Soros este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria. Vîntu atinge și subiectul afacerilor lui Dragnea din Brazilia.    

„Realitatea este, băi generație, cea pe care ți-am spus-o încă de pe acum 3 ani. Într-adevăr, serviciile secrete importante din România lucrează la ordinul CIA, dar această agenție face politica SUA nu a lui SOROS. Trebuie să fie cineva de-a dreptul cretin să creadă că spionajul american ascultă ordinele unui singur individ, fie el și multi-miliardar (...) După ce au fost făcute una cu pământul, toate elitele politice și de afaceri din România, nu Soroș, au venit la Guvernul României să ne ia locul, înmânându-i lui Grindeanu, insultatorul, to do list. Nu la Soroș s-a dus Iohannis să depună jurământul de vasalitate ci la CIA, în primul rând, și abia apoi la Trump.

Dragnea știe toate astea dar îl declară pe Soroș dușmanul poporului, crezând că, pe lângă alte demersuri, și acest semnal îl va ajuta să obțină cât mai repede o întâlnire cu Trump. Știe că nu lui Kovesi i s-a pus pata pe el, ci că soarta lui a fost deja pecetluită de vizita lui Iohannis la CIA. Fără un semnal ferm de pe malurile Potomacului, nu va sărbători centenarul Unirii cu toți românii, ci doar cu unii. Și nu chiar reprezentativi.

Băi generație, pariem că cercetările din Brazilia sunt făcute de niște băieți specializați în criminalitate financiară de la Langley?
Eu pun 10 zile de pușcărie și tu pui un telefon mobil, că n-am, și ăștia de la Rahova nu vor să-mi dea.
Ce zici?", a scris SOV.

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu Liviu Dragnea
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close