Antena 3 CNN Actualitate STB umple Bucureştiul de măşti de protecţie. Controlorii, prima linie în lupta împotriva răspândirii virusului gripal

STB umple Bucureştiul de măşti de protecţie. Controlorii, prima linie în lupta împotriva răspândirii virusului gripal

Bucureştenii care au urcat în autobuze şi tramvaie în această dimineaţă au avut parte de o surpriză. Şoferii RATB au distribuit măşti chirurgicale pentru a combate răspândirea virusului gripal. Peste 100.000 de astfel de măşti vor ajunge la călători.

STB umple Bucureştiul de măşti de protecţie. Controlorii, prima linie în lupta împotriva răspândirii virusului gripal
Sursa foto: Foto: Antena 3
31 Ian 2020   •   10:20

Astfel, în prima zi vor fi disponibile circa 100.000 de măști, care vor fi distribuite la cerere călătorilor prin intermediul celor 220 de centre de vânzare, celor 300 de controlori și al conducătorilor de vehicule.

La centrul de vânzare de la terminalul Sosiri al Aeroporului Internațional "Henri Coandă" sunt disponibile cele mai multe măști medicale, acesta fiind un important punct de intrare în București al cetățenilor străini.

În funcție de necesități, STB SA va suplimenta în perioada următoare cantitatea de măști pentru distribuirea către călători.

Pentru protejarea celor din jur, STB SA le recomandă călătorilor care prezintă simptome de gripă să solicite măști de protecție de la centrele de vânzare, de la conducătorii de vehicule sau de la echipele de control și să aibă în vedere faptul că, potrivit instrucțiunilor de utilizare, acestea trebuie îndepărtate atunci când se umezesc și nu mai asigură protecție.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close