Antena 3 CNN Actualitate SUA. Cel puţin şase oameni au murit în urma inundaţiilor provocate de furtuna tropicală Ida

SUA. Cel puţin şase oameni au murit în urma inundaţiilor provocate de furtuna tropicală Ida

SUA. Cel puţin şase oameni au murit în urma inundaţiilor provocate de furtuna tropicală Ida
Sursa foto: Inundatii
14 Noi 2009   •   16:38

Cel puţin şase oameni au murit pe coasta de est a Statelor Unite în urma inundaţiilor violente provocate de furtuna tropicală Ida. Mai multe clădiri au fost avariate şi zeci de plaje au fost distruse din cauza ploilor abundente şi a rafalelor puternice de vânt.

Mai multe persoane au fost evacuate în Statele Unite în urma pagubelor provocate de furtuna tropicală Ida, chiar în momentul retragerii acesteia către mare. Zeci de supermarketuri au fost închise în capitala Washington după ce autorităţile americane au avertizat asupra pericolului iminent de prăbuşire.

În multe regiuni din estul Statelor Unite, singurele mijloace de transport disponibile au fost bărcile. Mai multe vase cargo pluteau lângă coasta oraşului Virginia după ce s-au desprins din port din cauza rafalelor puternice de vânt.

Şi în oraşul New Jeresy sunt probleme după ce două poduri importante au fost închise şi peste 100 de persoane au fost evacuate. Oficialii americani susţin că vremea se va îmbunătăţii în următoarele zile, iar oamenii se vor putea întoarce la locuinţele lor.

Antena 3

×
Subiecte în articol: furtuna tropicala
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close