Antena 3 CNN Actualitate Tânărul homosexual care şi-a omorât iubitul la Constanţa, a fost prins de poliţişti după 48 de ore de căutări

Tânărul homosexual care şi-a omorât iubitul la Constanţa, a fost prins de poliţişti după 48 de ore de căutări

Tânărul homosexual care şi-a omorât iubitul la Constanţa, a fost prins de poliţişti după 48 de ore de căutări
de O.P.    |    02 Noi 2014   •   06:54

Bărbatul care şi-a ucis fostul iubit a fost prins de poliţiştii constănţeni după 48 de ore de căutări. Tânărul homosexual a recunoscut că l-a omorât pe partenerul său pentru că acesta îi cerea înapoi o datorie. Joi seara, cei doi s-au certat, iar agresorul şi-a lovit prietenul cu un cuţit, apoi a fugit.

Bărbatul de 28 de ani şi-a ucis iubitul pentru o datorie de 10.000 de euro. Cei doi făcuseră contract la notar, iar criminalul chiar îi înapoiase victimei o parte din bani, însă iubitul său voia şi restul. A urmat o ceartă aprinsă, care a culminat cu crima.

Ucigaşul a fugit din apartament când victima era încă în viaţă. Şi-a lăsat fostul iubit într-o baltă de sânge şi s-a făcut nevăzut. Victima a strigat zadarnic după ajutor.

Când un vecin l-a găsit prăbuşit lângă lift, era prea târziu.

Anchetatorii au crezut iniţial că tânărul l-a ucis pe bărbat pentru că aflase că este infectat cu HIV şi s-ar fi temut că l-a îmbolnăvit şi pe el. Scena crimei nu indica însă un omor cu premeditare, ci o disput de moment care a degenerat.

Tânărul de 28 de ani a fost prins de poliţişti după două zile de căutări şi va fi dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close