Antena 3 CNN Actualitate O nouă țeapă căreia îi cad victime românii în Grecia: "Îmi pare rău pentru voi, dragilor..."

O nouă țeapă căreia îi cad victime românii în Grecia: "Îmi pare rău pentru voi, dragilor..."

Experiențele românilor care au ales să-și petreacă vacanța în Grecia în această vară nu sunt toate plăcute. În unele cazuri, turiștii povestesc ce modalități inedite au găsit unii patroni de restaurante ca să le scoată mai mulți bani din buzunar celor care le trec pragul.

O nouă țeapă căreia îi cad victime românii în Grecia: "Îmi pare rău pentru voi, dragilor..."
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    06 Iul 2022   •   21:30

De exemplu, o turistă povestește cum a fost țepuită în stațiunea Lefkada din Grecia cu o simplă porție de ciorbă de pește. Mai exact, în meniu nu era trecut prețul, iar când a venit nota de plată surpriza a fost una total neplăcută. 

Totul a fost relatat pe grupul de Facebook ”Forum Lefkada” destinat turiștilor români din Grecia. Românca s-a oprit să mănânce alături de familie o porție de ciorbă, la o tavernă din Nydri, Lefkada. Prețul acesteia nu era trecut în meniu, dar asta nu i-a oprit să o comande și nici pe gazde să o servească.

Când a venit nota de plată, turista a aflat că trebuie să plătească 18 euro pentru o singură porție. Așadar un preț exorbitant, în condițiile în care în România o simplă ciorbă variază între 10 și 25 de lei.

”Îmi pare rău pentru voi dragilor, dar că sa vă consolam și noi am avut o experiență urâtă azi la taverna Elena din Nydri. Am vrut să mâncăm o ciorba de pește, era trecută în meniu, dar fără preț, am întrebat dacă au și ne-au răspuns că da, doar că și noi am greșit că nu am întrebat cât e porția. Surpriza a fost la final…..18 euro porția…”, a scris românca pe grupul de Facebook, Forum Lefkada.

×
Subiecte în articol: Grecia restaurant
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close