Antena 3 Actualitate Teodor Meleșcanu, dezvăluire-șoc despre Rusia: ”În România se simte o prezenţă foarte solidă a spionajului rusesc”

Teodor Meleșcanu, dezvăluire-șoc despre Rusia: ”În România se simte o prezenţă foarte solidă a spionajului rusesc”

31 Mar 2018   •   15:21
Teodor Meleșcanu, dezvăluire-șoc despre Rusia: ”În România se simte o prezenţă foarte solidă a spionajului rusesc”

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat vineri seară că „în România se simte o prezenţă foarte solidă a spionajului rusesc”. 

Minsitrul de Externe a vorbit, la Arad, despre tensiunile dintre țara noastră și Rusia, în contextul în care România a expulzat un diplomat rus, iar Rusia a răspuns vineri cu o măsură similară. Meleșcanu a fost întrebat despre o eventuală intensificare a spionajului rusesc în ţara noastră, iar ministrul a răspuns că„în România se simte o prezenţă foarte solidă a spionajului rusesc”.

Potrivit libertata.ro, ministrul de Externe a vorbit și despre declarația Ambasadei Rusiei care a calificat anunţul MAE privind expulzarea unui diplomat rus drept “manifestarea nebuniei politice colective”. Meleşcanu a spus că ”o nebunie politică a fost atactul de la Salisbury”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close