Antena 3 CNN Actualitate Trenurile Soarelui 2016. Vezi cât costă un bilet spre mare

Trenurile Soarelui 2016. Vezi cât costă un bilet spre mare

Trenurile Soarelui 2016. Vezi cât costă un bilet spre mare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    09 Iun 2016   •   11:57

CFR Călători informează că începând de joi, 09 iunie, va intra în vigoare programul estival de transport Trenurile Soarelui 2016.

Timp de trei luni, până la 13 septembrie, turiştii vor putea călători spre litoral cu cele peste 40 de trenuri care vor asigura legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării.

Pasagerii au posibilitatea de a călători la tarife reduse, prețurile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variată de reduceri disponibile. 

Cât costă un bilet spre mare

Prețul întreg pentru o călătorie București - Constanța, fără reduceri, este de 33,40 la tren Regio și de 60 lei la tren IR.

Un bilet dus-întors are 10% reducere din tariful de transport și costă la cls a 2-a 60,90 lei la tren Regio și 108,80 lei la tren IR, iar la cumpărarea cu o anticipație de peste 21 de zile reducerea este de 25% din tariful de transport și biletul la cls a 2-a costă 46 lei la tren IR și 26,05 lei la tren Regio. 

Pentru o călătorie elev/student la Trenul Tineretului, Bucureşti – Constanţa (tarifat ca tren Regio), biletul este de 18,65 lei. Toate tarifele menţionate includ şi tariful de rezervare loc de 3,9 lei.

Trenurile Litoral care circulă fără opriri intermediare, între București Nord şi Constanța, ajung la destinație în aproximativ două 2h. Durata călătoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe ruta București – Constanța, este în medie de aproximativ 2 ore și 20 minute.

×
Subiecte în articol: mare litoral CFR Calatori
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close