Antena 3 Actualitate Un om a fost lovit mortal de un tren plecat din Gara de Nord. Circulaţia feroviară spre Moldova, blocată timp de o oră

Un om a fost lovit mortal de un tren plecat din Gara de Nord. Circulaţia feroviară spre Moldova, blocată timp de o oră

de Alex Vlădescu    |    15 Aug 2022   •   12:03
Un om a fost lovit mortal de un tren plecat din Gara de Nord. Circulaţia feroviară spre Moldova, blocată timp de o oră

Trenurile care pleacă din Capitală spre nordul Moldovei au fost blocate timp de o oră după ce o garnitură a lovit mortal un bărbat sinucigaş.

Update 15:00 Filmul tragediei. Bărbatul de 54 de ani s-ar fi întins pe șine, și-ar fi pus gluga pe cap și ar fi așteptat să vină trenul.

El a fost spulberat de tren în localitatea Dârza, în jurul orei 11.18, spun martorii. Bărbatul a fost identificat pe baza buletinului care îl avea la el.

Update 13:15 Circulaţia trenurilor a fost reluată după aproximativ o oră, timp în care au fost efectuate cercetările criminalistice impuse de incident.

ştirea iniţială 

În urmă cu aproximativ o oră, trenul Inter Regio 1751 care se îndrepta spre Suceava, a lovit mortal o persoană care s-a aruncat pe şine, într-un gest sinucigaş.

Incidentul a avut loc la doar câteva minute de la plecarea din Capitală, între localitățile Buftea și Periș,  Acum, trenul staţionează şi așteaptă să vină procuratura, poliția, să fie luate probe și cel mai probabil va fi deschisă o anchetă în acest caz.

Trenul poate fi repus în circulație doar după ce sunt finalizate intervențiile desfășurate la fața locului de către organele abilitate. 

Traficul feroviar în zonă este închis la momentul transmiterii acestei ştiri, cel mai probabil se va putea circula pe celelalte fire de circulație, dar așteptăm deocamdată informații din partea celor de la CFR. 

CFR anunţă staționarea temporară a IR 1751

"Trenul IR 175, care circulă în relația București Nord - Suceava, a surprins și accidentat mortal o persoană, de sex masculin, între Buftea - Periș, pe firul, la km 18+900.

Trenul va fi repus în circulație după finalizarea intervențior desfășurate la locul accidentului de organele abiliate, inclusiv de IML.

În acest moment se așteaptă sosirea reprezentanților Procuraturii.

Celelate trenuri, care tranzitează zona, nu sunt afectate, ele fiind redirecționate pe fir 2, Periș - Buftea.", anunţă CFR într-un comunicat.

×

Coaliţia a ajuns la o înţelegere

 

 

Cum se vor calcula facturile la energie şi ce prevede programul Rabla pentru becuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close