Antena 3 CNN Actualitate Turistă din Olanda, reacție fabuloasă după ce gustă prima oară papanași

Turistă din Olanda, reacție fabuloasă după ce gustă prima oară papanași

O turistă din Olanda pasionată de călătorii a ajuns în țara noastră, la Brașov, unde a decis să facă un tur culinar și să testeze mai multe preparate tradiționale românești.

Turistă din Olanda, reacție fabuloasă după ce gustă prima oară papanași
Sursa foto: captura Youtube
de Gabriel Dano    |    19 Sep 2022   •   23:16

Drept urmare, alături de un grup de prieteni, a comandat toate preparatele din meniul de post, deoarece tânăra spune că îi place mult mâncarea vegetariană.

Printre preparatele care au făcut paradă pe masa ei s-au aflat salata orientală, mămăliga cu varză, salata de vinete, zacusca, fasolea bătută și ciupercile. După ce au gustat din fiecare cu poftă, turiștii s-au declarat încântați, potrivit Ziare.com.

Mai apoi au comandat iahnie de fasole, cârnați cu cartofi prăjiți, salată de varză.

A urmat și desertul: papanași și mere coapte. Mărul copt cu nuci și gem  a încântat-o foarte mult pe turistă, dar în cazul papanașilor sentimentele au fost contradictorii. Nu i-a plăcut smântâna, în schimb gogoașa cu dulceață i s-a părut o combinație bună.

”Sunt atât de plină și de obosită, dar m-am simțit atât de bine. Aromele bucătăriei românești sunt absolut delicioase. Murăturile, totul a avut un gust atât de bun. Iar acel măr umplut cu gem și nuci, doamne. La final am plătit 366 de lei pentru 5 persoane”, a mărturisit turista.

×
Subiecte în articol: papanași turista Brașov
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close