Antena 3 CNN Actualitate Ucigașul de pe Calea Victoriei și-a petrecut prima noapte după gratii

Ucigașul de pe Calea Victoriei și-a petrecut prima noapte după gratii

Ucigașul de pe Calea Victoriei și-a petrecut prima noapte după gratii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Apr 2016   •   08:31

Bărbatul care şi-a ucis iubita pe Calea Victoriei şi-a petrecut noaptea după gratii, iar azi va ajunge în faţa magistraţilor cu propunerea de arestarea preventivă.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă după ce s-a întors la locul faptei ca să vadă care este starea fostei sale iubite, vânzătoare la magazinul Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

Femeia facuse mai multe plângeri la poliţie împotriva fostului iubit, dar oamenii legii nu au luat nicio măsură.

Ucigaşul a fost prins de poliţişti după aproape patru ore când a revenit la locul crimei. Bărbatul îşi schimbase hainele pătate de sânge şi venise să vadă în ce stare se află victima.

În timpul cercetărilor la faţa locului, a venit şi tatăl tinerei ucise. N-a suportat veste şi a leşinat, acesta fiind preluat apoi de o ambulanţă.

Femeia de 37 de ani lucra ca vânzătoare în magazinul Alinei Petre, fosta noră a lui Măgureanu, situat în buricul Capitalei. La primele ore ale dimineţi, bărbatul, a intrat în magazin, a profitat că este singură şi a înjunghiat-o de mai multe ori cu cuţitul. În tot acest timp, colega sa era în baie şi a auzit ţipetele îngrozite ale femeii.

Tânăra a avut o relaţia de câteva luni cu agresorul. Erau despărţiţi de anul trecut, dar de trei sătămâni reluase legătura cu acesta.

Bărbatul o urmărea zilnic şi era extrem de violent. O bătea, iar ameninţările cu moartea erau la ordinea zilei. Femeia a făcut nenumrate plângeri la poliţie, dar autorităţile n-au mişcat un deget.

Victima avea un copil de 6 ani.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close