Antena 3 CNN Actualitate Ultimul mesaj al interlopului ucis, Emi Pian: ”Intră lumea peste noi în casă, ne bate și ...”

Ultimul mesaj al interlopului ucis, Emi Pian: ”Intră lumea peste noi în casă, ne bate și ...”

Temutul Emi Pian a fost executat în stil mafiot pe o stradă din Sectorul 6. Făptașul ar fi membrul unui clan rival. Emi Pian era unul dintre cei mai temuţi lideri interlopi din Capitală şi avea 39 de ani. Acesta era cunoscut pentru şantaj, camătă, proxenetism şi trafic de droguri.

Ultimul mesaj al interlopului ucis, Emi Pian: ”Intră lumea peste noi în casă, ne bate și ...”
Sursa foto: Florin Mototolea/Facebook
04 Aug 2020   •   16:12

Liderul Duduienilor era nelipsit de la petrecerile cu manelişti, unde era în centrul atenţiei. La ultima petrecere, acum două săptămâni, interlopul ucis mulţumea Poliţiei şi promitea că va face dezvăluiri.

O să auziți ce n-ați auzit în viața voastră și voi și igp-ul și Capitala și tot. Oricum îi repect pe toți, respect toată Poliția Română deoarece își fac treaba, fără ei n-am putea să existăm. Intră lumea peste noi în casă, ne bate pe stradă dar poliția cât există, existăm și noi. E adevărat, tati: Dacă n-ar fi Poliția, să mor dacă n-ar fi f greu, pentru mine, unu, greu, ar fi junglă”, spunea Emi Pian, pe 27 iulie, la o petrecere de familie.

Emi Pian a murit! 

Duduienii sunt unul dintre cele mai vechi clanuri interlope din Capitală. Cu doar câteva săptămâni în urmă, nouă membri ai clanului au fost reținuți, acuzați că au tâlhărit și șantajat mai mulți maneliști. Iar anul trecut, în luna august, zeci de membri ai clanului Duduianu au făcut un scandal uriaș din cauza unui conflict între ei.

Aceștia s-au bătut cu furci și topoare chiar în curtea spitalului Floreasca din Capitală. Activitățile lor infracționale se bazează în special pe cămătarie, șantaj, proxenetism și traficul de droguri.

Ce s-a aflat despre criminalul lui Emi Pian, liderul de clan interlop ucis. E scandalos!

Incertitudine în ceea ce îl priveşte pe criminalul liderului de clan interlop ucis noaptea trecută în Bucureşti. Poliţia nu a făcut niciun anunţ despre acesta, drept urmare nu se ştie dacă a fost prins, la aproape 12 ore de la atac. 

Emi Pian, ucis de fiul lui Napi

Din primele informații, Pian ar fi fost ucis de băiatul lui Napi, un alt cunoscut interlop din România.

Suspectul ar fi liderul unui grup rival, iar totul ar fi plecat de la banii împrumutaţi pentru jocuri de noroc. În acelaşi timp, interlopii care fac parte din clanul celui ucis ameninţă cu răzbunarea. 

×
Subiecte în articol: Emi Pian Napi
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close