Antena 3 CNN Actualitate Un mesaj fals lansat pe rețelele de socializare, privind fenomenele meteorologice, stârneşte panică în rândul bucureștenilor. Reacția Primăriei Capitalei

Un mesaj fals lansat pe rețelele de socializare, privind fenomenele meteorologice, stârneşte panică în rândul bucureștenilor. Reacția Primăriei Capitalei

Un mesaj fals lansat pe rețelele de socializare, privind fenomenele meteorologice, stârneşte panică în rândul bucureștenilor. Reacția Primăriei Capitalei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Sep 2017   •   15:45

Un mesaj fals lansat pe rețelele de socializare stârneşte panică în rândul Bucureştenilor.  
Mesajul vorbeşte despre presupuse informaţii din interiorul primăriei potrivit cărora furtuna aşteptată în Capitală ar urma să fie mult mai periculoasă decât s-a anunţat. Nu se ştie deocamdată cine a lansat acest zvon, însă autorităţile spun că oamenii trebuie să aibă încredere doar în mesajele oficiale transmise de Guvern, ISU, autoritatea de meteorologie sau autorităţile locale. 

Primăria Capitalei a transmis un mesaj după apariția acestor zvonuri.

”In legatura cu informatiile vehiculate in ultimele ore prin diverse cai de comunicare (sms, retele de socializare etc.), conform carora fenomenele meteorologice ar fi mult mai grave decat s-a anuntat oficial, Biroul de Presa al PMB este imputernicit sa faca urmatoarele precizari:

Primaria Municipiului Bucuresti ia masurile care se impun in conformitate cu previziunile Agentiei Nationale de Meteorologie si in acord cu Prefectura Municipiului Bucuresti, ISU, MAI si alte institutii abilitate ale statului.

Subliniem ca orice mesaje care utilizeaza atat numele Primarului General, cat si al PMB si care sunt difuzate pe alte cai decat cele oficiale, nu au nici un fundament real si nu fac altceva decat sa semene panica, dezordine si deruta printre bucuresteni.

Va reamintim ca in aceasta dimineata, la sediul PMB a avut loc un comandament pentru fenomene meteo extreme, la care au participat, alaturi de Primarul General, Prefectul Capitalei, primarii de sector, reprezentanti ai ISU, SABIF etc.”, a transmis Primăria Capitalei prin intermediul unui comunicat de presă.

 

×
Subiecte în articol: furtuna panica internet lansare mesaj
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close