Antena 3 CNN Actualitate Un şofer de autocar a pus în pericol viaţa a zeci de oameni. Cum a fost filmat - VIDEO

Un şofer de autocar a pus în pericol viaţa a zeci de oameni. Cum a fost filmat - VIDEO

Un şofer de autocar a pus în pericol viaţa a zeci de oameni. Cum a fost filmat - VIDEO
Sursa foto: foto: captura Youtube
05 Iul 2016   •   09:48

Marian Godină a postat pe Facebook un clip video, primit de la un utilizator, care arată cum un şofer de autocar foloseşte fără menajamente telefonul mobil în timp ce conduce, culmea, nu pentru a vorbi, ci pentru a tasta mesaje în timp ce maşina rulează cu viteză prin curbe.

''O persoană de pe Fb mi-a trimis acest video pe care l-a filmat aseară în timp ce se afa într-un autobuz al unei firme de transport persoane, venind de la Oneşti la Braşov.
Şoferul transporta vreo 30 de persoane, dar se pare că asta nu l-a împiedicat să arate ce degete jucăuşe şi ce atenție distributivă are'', a scris Marian Godină.

Postarea a strâns peste 1200 de aprecieri şi 340 de distribuiri, iar internauţii au comentat situaţia periculoasă în care erau puşi călătorii transportaţi de şoferul inconştient.

''Două minute am stat cu inima-n gât. Nu e un caz singular, asta-i cert. Trebuie lăsat fără permis cât mai repede, altfel următoarele 30 de persoane vor avea familii în lacrimi'', a scris un utilizator. 

''Intamplator, circul des cu microbuze de transport călători. N-am văzut încă un șofer care să nu fi vorbit la telefon, să nu fi trimis sms ori să nu-și fi numărat banii strânși de la călători. Da, am reacționat, dacă se întreabă cineva'', a comentat altcineva.

×
Subiecte în articol: Marian Godina
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close