Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre cei mai căutaţi infractori din România, găsit mort la Chișinău

Unul dintre cei mai căutaţi infractori din România, găsit mort la Chișinău

Unul dintre cei mai căutaţi infractori din România, găsit mort la Chișinău
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Oct 2016   •   16:16

Unul dintre cei mai căutaţi infractori din România şi-a găsit sfârşitul la Chişinău într-un spital, în urma unei grave afecţiuni la plămâni. Robert Gîrleanu, autorul unui triplu asasinat în urmă cu 16 ani, dispăruse anul trecut chiar în ziua în care şi-a primit condamnarea la închisoare pe viaţă. 

Robert Gîrleanu figura pe lista Europol a celor mai căutaţi infractori din Europa, după ce, în luna mai a anului trecut, a dispărut fără urmă chiar în ziua în care a fost condamnat la închisoare pe viaţă, de către un judecător de la Tribunalul Iaşi, scrie jurnal.md, care citează bzi.ro.

Basarabean de origine, având dublă cetăţenie, moldoveană şi română, Robert Gîrleanu şi-a găsit sfârşitul sâmbătă, 1 octombrie, într-un spital de boli pulmonare din Chişinău. Informaţia a fost confirmată de surse apropiate bărbatului, dar care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

În urmă cu 16 ani, Robert Gîrleanu ucidea cu sânge rece trei bărbaţi. În decembrie 2000, asasinul a furat o maşină, împreună cu doi prieteni, pe care i-a omorât ulterior.

Foto: Poliția Romana
 

 

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close