Antena 3 CNN Actualitate Vladimir Putin și-a trimis un submarin de atac în Canalul Mânecii, înainte de EURO 2016. Imagini cu ”monstrul” Rusiei în apele britanice

Vladimir Putin și-a trimis un submarin de atac în Canalul Mânecii, înainte de EURO 2016. Imagini cu ”monstrul” Rusiei în apele britanice

Vladimir Putin și-a trimis un submarin de atac în Canalul Mânecii, înainte de EURO 2016. Imagini cu ”monstrul” Rusiei în apele britanice
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
08 Iun 2016   •   16:21

Vladimir Putin și-a trimis un submarin de atac în Canalul Mânecii, cu doar câteva zile înainte ca țara sa să joace cu Anglia la EURO 2016.

Submarinul, înarmat cu rachete de croazieră și torpile, a fost interceptat de fregata Royal Navy Type 23 HMS Kent în Marea Nordului, aproape de coasta britanică, scrie Mirror.

Potrivit unor surse, submarinul este dotat cu opt rachete Gremlin sau Gimlet aer-sol pentru apărare aeriană, șase tuburi de torpilă cu 18 torpile/rachete subacvatice sau 24 de mine și mai multe nave de atac care însoțesc ”monstrul submarin”.
    
Ministrul apărării britanic, Michael Fallon, consideră că această întâmplare este felul caracteristic al lui Putin de a-i intimida pe englezi înaintea unui eveniment important, în cazul de față, Euro 2016.

"Marina britanică va ține sub observație vigilentă apele internaționale și teritoriale pentru a menține Marea Britanie sigură și pentru a ne proteja de eventualele amenințări", a mai adăugat acesta.

Foto: Ministry of Defense

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Rusia EURO 2016
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close