Antena 3 CNN Actualitate Ziua funcţionar, noaptea proxenet. Acuzaţii grave pentru un angajat din Primăria Sectorului 3

Ziua funcţionar, noaptea proxenet. Acuzaţii grave pentru un angajat din Primăria Sectorului 3

Ziua funcţionar, noaptea proxenet. Acuzaţii grave pentru un angajat din Primăria Sectorului 3
de S.T.    |    28 Oct 2015   •   19:45

Un funcţionar public de la Primăria Sectorului 3 e acuzat de corupţie, dar şi de proxenetism! La serviciu, ar fi luat mită, pentru contracte publice. Iar în timpul liber, ar fi câştigat bani frumoşi de pe urma unor prostituate.

Le ţinea într-o vilă închiriată din centrul Capitalei, le aducea clienţi dintre prietenii lui şi le cerea comision pentru fiecare act sexual, spun surse din anchetă.

Horia Damian, angajat al Direcţiei pentru Urbanism din Primăria Sectorului 3, soţ şi tată, conducea o reţea de prostituţie. Surse din anchetă au dezvăluit că Damian închiriase patru apartamente, într-o vilă din centrul Capitalei. Acolo, mai multe fete ar fi făcut videochat, masaj erotic, dar şi sex pe bani, sub atenta supraveghere a angajatului din Primărie.

Bărbatul ar fi primit parte din sumele încasate de fete. Prestaţia lor costa între 150 şi 200 de lei, în funcţie de cerinţele clienţilor.

Astăzi au avut loc percheziţii la Primăria Sectorului 3, dar şi la locuinţa suspectului. Poliţiştii DGA şi procurorii Capitalei au căutat dovezi în biroul funcţionarului.

Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: proxenet coruptie prostitutie
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close