Antena 3 CNN Actualitate Ziua Naţională, în imagini. Fotografii impresionante de la parada militară din Capitală

Ziua Naţională, în imagini. Fotografii impresionante de la parada militară din Capitală

Ziua Naţională, în imagini. Fotografii impresionante de la parada militară din Capitală
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Dec 2012   •   18:37

La Mulţi Ani, România! La Mulţi Ani românilor de pretutindeni! De la Alba Iulia la Bucureşti, de la Satu Mare la Constanţa, toţi am retrăit momentul Marii Uniri. La Bucureşti, parada militară a strâns 20.000 de suflete. Tricolorul a fluturat mândru lângă edificiul Marii Uniri - Arcul de Triumf.

20.000 de mii oameni. 20.000 de perechi de ochi au privit elita armatei româneşti.



După intonoarea imnului, în acordurile fanfarei militare, infanteria, geniştii, divizia de blindate, scafandrii de luptă, jandarmii, pompierii, poliţiştii, cu toţii au purtat cu mândrie tricolorul.

Unul dintre cei mai îndrăgiţi "soldaţi" care a defilat astăzi pe sub Arcul de Triumf este Max, un ciobănesc german care se antrenează cu echipa de genişti.



La parada de la Arcul de Triumf s-a strecurat şi un participant mai puţin obişnuit. Un câine maidanez a defilat alături de militari minute întregi, prin mijlocul străzii, fără ca nimeni să intervină.



Apoi tehnica militară a uimit oamenii veniţi la Arcul de Triumf. Blindatele de luptă la sol, iar din înalturi, zona a fost survolată de avioanele şi elicopterele de luptă.



Fetiţa de 10 ani, care anul trecut nu a fost lăsată să participe la parada de 1 Decembrie, a reuşit să defileze anul acesta.



Defilarea cu drapele de epocă a închis parada.

Vă prezentăm în GALERIA FOTO de mai jos cele mai frumoase imagini de la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf.






×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close