Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Bogdan Pintileasa a intrat oficial în cursa pentru Sectorul 6, din partea PUSL. ”Prea puține realizări în ultimii ani”

Bogdan Pintileasa a intrat oficial în cursa pentru Sectorul 6, din partea PUSL. ”Prea puține realizări în ultimii ani”

Bogdan Pintileasa, candidatul Partidului Umanist Social Liberal pentru Primăria Sectorului 6, și-a depus oficial candidatura la Biroul Electoral, alături de semnăturile de susținere.

Bogdan Pintileasa a intrat oficial în cursa pentru Sectorul 6, din partea PUSL. ”Prea puține realizări în ultimii ani”
de Georgiana Adam    |    29 Apr 2024   •   11:43

”Am ferma convingere că Sectorul 6 merită mai mult. În ultimii patru ani am avut parte de multe promisiuni, dar mai puține realizări.

Sunt foarte multe proiecte care, din păcate, doar atât sunt. Proiecte. Locuitorii Sectorului 6 au nevoie de fapte, nu vorbe”, a transmis Bogdan Pintileasa

Alături de el, la depunerea candidaturii, s-a aflat Cristian Popescu Piedone, președintele PUSL și candidat pentru Primăria Generală a Capitalei.

”Bogdan are o experiență de aproape 25 de ani în administrație, cunoaște foarte bine problemele Bucureștiului și ale Sectorului 6. Și nu doar atât, știe și ce trebuie de făcut pentru a le rezolva.

Am deplină încredere în el și îl susțin, pentru că am convingerea că este omul potrivit pentru Sectorul 6”, a spus Cristian Popescu Piedone.

×
Subiecte în articol: sectorul 6 Bogdan Pintileasa PUSL
Parteneri
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie
x close