x close

Alegeri parlamentare 2016. PSD a cerut renumărarea tuturor buletinelor de vot din Buzău

11 Dec 2016   •   09:21
Alegeri parlamentare 2016. PSD a cerut renumărarea tuturor buletinelor de vot din Buzău Foto: Agerpres

Alegeri parlamentare 2016. PSD a cerut Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 10 Buzău renumărarea tuturor buletinelor de vot transmise către cele 427 de secţii după ce, în Prefectura Buzău, ar fi fost descoperite peste 700 de buletine netransmise secţiilor de votare din teritoriu, în timp ce prefectul Aurelia Mitrea spune că "acuzaţiile sunt nefondate", iar toate buletinele de vot au fost predate cu proces verbal.

"Există suspiciuni de deficienţe majore în organizarea alegerilor, mai multe secţii de votare nu au numărul necesar de buletine de vot, după ce s-au descoperit peste 700 de buletine de vot în Prefectură", a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Buzău, Marcel Ciolacu, la ieşirea de la urne.

De asemenea, Ciolacu a spus că trebuie să se ia măsuri, indiferent dacă este o tentativă de furt sau doar lipsă de organizare.

Prefectul judeţului Buzău, Aurelia Mitrea, a declarat pentru Agerpres că "toate acuzaţiile sunt nefondate", ea subliniind că "toate buletinele de vot au fost predate cu proces verbal".

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

alegeri parlamentare 2016 PSD
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati