Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Demisie în PSD. Ioan Cindrea a demisionat din toate funcțiile deținute în partid și nu va candida la alegeri

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Demisie în PSD. Ioan Cindrea a demisionat din toate funcțiile deținute în partid și nu va candida la alegeri

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Demisie în PSD. Ioan Cindrea a demisionat din toate funcțiile deținute în partid și nu va candida la alegeri
de S.T.    |    25 Oct 2016   •   19:12

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ioan Cindrea a anunţat marţi seara că a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat Sibiu şi din toate funcţiile deţinute în PSD şi că nu va candida la alegerile parlamentare.

„Astăzi, 25 octombrie 2016, am demisionat din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat Sibiu şi din toate funcţiile deţinute în cadrul PSD. Ca urmare, nu voi candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 şi voi rămâne un simplu membru al Partidului Social Democrat”, a afirmat Ioan Cindrea, într-un comunicat de presă.

Totodată, acesta a precizat că nu poate da alte informaţii jurnaliştilor.

PSD Sibiu nu a comunicat cine este liderul interimar al organizaţiei. Iniţial, Ioan Cindrea ocupa primul loc pe lista de candidaţi social-democraţi de la Sibiu pentru Camera Deputaţilor.

Ioan Cindrea este consilier judeţean. Acesta a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, funcţie din care a fost demis de subprefect înainte de alegerile locale din 2016, din cauza problemelor sale cu legea.

Cindrea a fost condamnat printr-o decizie definitivă, în septembrie 2015, de către judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, el fiind acuzat că şi-a angajat ilegal soţia la biroul său parlamentar în perioada cât a fost deputat.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close