Antena 3 Alegeri Parlamentare 2016 Liviu Dragnea, înainte de EXIT POLL: Pentru noi e important să facem numărătoarea paralelă pentru a fi ”siguri”

Liviu Dragnea, înainte de EXIT POLL: Pentru noi e important să facem numărătoarea paralelă pentru a fi ”siguri”

de S.T.    |    11 Dec 2016   •   20:47
Liviu Dragnea, înainte de EXIT POLL: Pentru noi e important să facem numărătoarea paralelă pentru a fi ”siguri”

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, când a ajuns la sediul partidului din strada Ion Ionescu de la Brad, că îi roagă pe colegii săi să stea în secţiile de vot, să numere ”cu atenţie” şi să centralizeze toate procesele-verbale deoarece pentru social-democraţi este important să facă numărătoarea paralelă pentru a fi ”siguri” de rezultatul scrutinului.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. ”Aşteptăm exit-poll-urile, mai este puţin până la ora 21.00. O să înceapă numărătoarea după ce se închide votarea şi sper ca toţi colegii mei să facă aşa cum am stabilit, să stea în secţiile de vot, să numere cu atenţie, să ia toate procesele verbale să le centralizeze pentru că pentru noi este important să folosim aplicaţia informatică pe care ne-a furnizat-o BEC şi să facem o numărătoare paralelă pentru a fi siguri, siguri"”, a subliniat Liviu Dragnea, potrivit news.ro.

Chestionat unde a petrecut ziua de azi, preşedintele PSD a spus că la Turnu Măgurele, iar când a venit în Bucureşti a stat la sediul de campanie din Kiseleff.

Întrebat în continuare dacă ALDE intră în Parlament, Liviu Dragnea a spus: "Nu ştiu".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close