Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. Campanie electorală cu amenințări: Mă ocup eu de voi!

ALEGERI LOCALE 2016. Campanie electorală cu amenințări: Mă ocup eu de voi!

ALEGERI LOCALE 2016. Politicienii calcă pe cadavre, nu mai țin cont de nimic când intră în competiția electorală pentru funcții. Au început și amenințările și declarațiile halucinante. Primarul din Bragaduri, Vasile Cimpoeru a fost înregistrat în timp ce vorbea cu o membră a PSD.

ALEGERI LOCALE 2016. Pe înregistrare, primarul îi spune femeii să își vadă de familie și să aibă grijă de copii, dar să îl lase în pace.

„Ascultă-mă ce spun, nu cred că o să îi cadă bine soțului tău, când o să fie scos la careu. Noi ne știm de mult timp, vrei să scot pe piață? Noi ne știm de foarte mult timp, eu zic să te potolești”, îi spune bărbatul femeii.

ALEGERI LOCALE 2016. Larisa Costache, femeia cu care vorbea primarul, a explicat, într-o intervenție telefonică la News Magazine, că a depus plângere împotriva primarului.

“Am depus plângere. M-a sunat după ce am postat pe Facebook, că de fapt este din Bragadiru, nu din Mihăilești. Domnul m-a sunat a doua zi și m-a amenințat că îi face hârtie soțului meu. Pe mine nu are cu ce să mă amenințe și a încercat să mă oprească prin alte mijloace. A încercat să mă convingă să mă văd cu cineva, pentru că ar fi spre binele meu. Evident, nu am acceptat așa ceva. Nu mi-e frică pentru mine, mi-e frică de ce ar putea să facă familiei.”

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai