Antena 3 CNN Politică Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, validaţi de PSD pentru portofoliile Dezvoltării şi Transporturilor

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, validaţi de PSD pentru portofoliile Dezvoltării şi Transporturilor

Update: Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat marţi pe deputaţii Răzvan Cuc - pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă.

"Acestea sunt cele două nominalizări votate în cadru CExN, care, cred eu, trebuie acceptate de domnul preşedinte Iohannis", a spus premierul.

Viorica Dăncilă urmează să-i trimită preşedintelui Klaus Iohannis miercuri cele două propuneri.

Răzvan Cuc, în prezent membru al Organizaţiei PSD Neamţ, a mai fost ministru al Transporturilor în guvernul condus de Mihai Tudose, din care a demisionat cu prilejul unei şedinţe a conducerii PSD.

Daniel Suciu este liderul deputaţilor PSD, fiind membru al Organizaţiei Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

Update: A început ședinţa Comitetului Executiv al PSD. Social democrații vor vorbi despre alte două nominalizări pentru funcţiile de miniştri ai Dezvoltării şi Transporturilor, după retragerea Liei Olguţa Vasilescu şi a lui Mircea Drăghici.

Știrea inițială

Întâlnire cu miză mare la PSD. Liderii partidului se reunesc la ora 17.00 în şedinţa Comitetului Executiv pentru a decide ce persoane vor fi propuse la ministerele Transpoturilor şi Dezvoltării Regionale.

Cele două instituţii sunt blocate de trei luni după ce preşedintele Klaus Iohannis a refuzat în repetate rânduri propunerile PSD pentru portofoliile cu bugete impresionante.

Posibile propuneri de miniștri

Răzvan Cuc - Transporturi

Felix Stroe - Transporturi/Dezvoltare 

Daniel Suciu - Dezvoltare

Cristian Marciu - Transporturi (propus de Bădălău)

În şedinţa de guvern, de marți premierul Vicorica Dăncilă l-a somat din nou pe preşedintele Iohannis să renunţe la jocurile politice în privinţa numirii miniştrilor la Dezvoltare și Transporturi.

Subiecte în articol: Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei