Antena 3 CNN Life Oameni Dintr-o lipsă de atenție din partea mamei, un bebeluș era să își piardă patru degete! Mare grijă, se poate întâmpla și copilului tău

Dintr-o lipsă de atenție din partea mamei, un bebeluș era să își piardă patru degete! Mare grijă, se poate întâmpla și copilului tău

Un bebeluș de numai 10 săptămâni era să își piardă patru degete de la picior din cauza faptului că un fir de păr de-al mamei s-a înfășurat în jurul lor. Mama a observat problema abia dimineața, la aproximativ 12 ore după ce pusese copilul la culcare. 

Alex Upton, mama băiatului, a spus că a fost trezită de plânsetele bebelușului, care refuza să bea lapte și nu putea fi liniștit sub nicio formă. Atunci ea a observat că degețelele lui erau foarte umflate și legate între ele de un fir de păr. 

Disperată, mama de 26 de ani a încercat mai bine de 15 minute să dezlege firul de păr, iar în cele din urmă l-a tăiat și a dus urgent băiatul la spital unde medicii i-au dat o cremă antibacterială. Dacă Alex nu ar fi găsit firul de păr la timp, degetele băiatului ar fi fost amputate. 

Sursă: HEALTH 
 

Subiecte în articol: bebelus
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia