Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Elon Musk şi Angelina Jolie nu au fost în România. Dana Budeanu: "Nu au fost foarte mulţi din acea listă"

Elon Musk şi Angelina Jolie nu au fost în România. Dana Budeanu: "Nu au fost foarte mulţi din acea listă"

Dana Budeanu a comentat la Antena 3 CNN despre vizita celor mai bogați oameni din lume la Castelul Bran, după ce Elon Musk şi Angelina Jolie nu au fost la fastuoasa petrecere de Halloween din România.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Lista de invitaţi, care potrivit informaţiilor apărute în presă, ar fi conţinut iniţial cam 200 de persoane importante, inclusiv Elon Musk şi Angelina Jolie. Cei doi nu au fost văzuți, însă, nicăieri. 

"Suntem, din păcate, o țară cu un public foarte ușor de manipulat, dar totuși dresat înspre a fi foarte ușor de manipulat. (...) Am făcut 2-3 glume așa pe social media și am spus că a venit Musk, așa cum a murit și Florin Salam", a spus Dana Budeanu, luni seară, la Antena 3 CNN.

"Multă presă a luat-o în această direcție a senzaționalului și a existat și un fondator al senzaționalului și al extraordinarului. Da, Dan Diaconescu. Și de acolo, mă rog, cumva este acest tobogan.

Pur și simplu cineva aruncă un zvon. Aici nu a fost dat pentru că nu s-a verificat, pentru că oricum nu aveai cum să verifici în general", a mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu: Nu a fost nici Angelina Jolie, nu a fost nici Elon Musk la Bran

"Au existat români care sunt cetățeni americani și care au intrat la această petrecere cu care eu am și vorbit. Deci, de aceea știu, nu a fost nici Angelina Jolie, nu a fost nici Elon Musk. Nu au fost foarte mulți din acea listă și cu asta basta", a mai spus ea.

Dana Budeanu: Există 2-3 locuri în Transilvania în care vin personalități marcante ale lumii

"Știu concret că există 2-3 locuri în Transilvania în care vin personalități marcante ale lumii des, adică în fiecare an, pentru anumite tratamente, pentru anumite experiențe și se simt extrem de bine la noi"

"Ceea ce mi se pare fantastic și lucru care nu s-ar fi putea întâmpla, să spunem, în București sau în orașele mari, este că niciodată nu se află nimic", a completat Dana.

 


 

Subiecte în articol: Elon Musk Angelina Jolie Dana Budeanu Bran
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania