Antena 3 CNN EURO2016 EURO 2016: Gazonul pentru marea finală va fi "bun", dar "nu excelent"

EURO 2016: Gazonul pentru marea finală va fi "bun", dar "nu excelent"

Gazonul arenei Stade de France pentru finala Campionatului European de fotbal 2016, ce va avea loc duminică, "nu va fi excelent, dar va fi într-o stare bună", a declarat, marţi, directorul general al EURO 2016 din partea UEFA, Martin Kallen, citat de AFP, transmite Agerpres.

"Eu cred că am putut vedea pe Stade France că la ultimele meciuri, gazonul a fost de o calitate mai bună. Acum, avem mai mult sau mai puţin de o săptămână înaintea finalei, deci cred că terenul nu va fi o mare problemă", a precizat responsabilul UEFA pentru ziarişti.

Starea terenurilor a fost foarte criticată de la începutul turneului, între care cel de la Marsilia unde joi va avea loc semifinala Franţa - Germania. "După ultimele rapoarte pe care le-am primit, vom avea cel mai bun gazon la Marsilia de la începutul competiţiei", a asigurat Kallen.

Ce s-a întâmplat până acum determină UEFA la o analiză în privinţa chestiunii antrenamentelor dinaintea unui meci pe stadionul în care se va desfăşura partida, ce ar putea fi deplasate oriunde pentru a menaja suprafaţa de joc.

"Pentru că terenul este întotdeauna o problemă, va trebui să analizăm posibilitatea de a face în aşa fel încât starea lui să fie la un nivel de top de la primul la ultimul meci", a conchis Kallen în legătură cu acest subiect.

Înaintea optimilor de finală, UEFA cerut schimbarea gazonului stadionului din Lille cu o suprafaţă de joc nouă adusă din Olanda.

Subiecte în articol: EURO 2016 stade de france
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”