Antena 3 CNN Life Oameni Era obsedată că este grasă, mânca un măr pe zi și ajunsese la 33 de kilograme. Cum arăta tânara când se afla la câteva săptămâni de moarte

Era obsedată că este grasă, mânca un măr pe zi și ajunsese la 33 de kilograme. Cum arăta tânara când se afla la câteva săptămâni de moarte

O patinatoare de numai 21 de ani a fost la săptămâni de moarte după ce a ajuns la numai 33 de kilograme din cauza regimului strict pe care îl tinea.

 

La vârsta de 16 ani, Nicole Rossi din Michigan, a început să devină mai conștientă de ceea ce mâncă crezând că alimentele "sănătoase" o vor ajuta să se antreneze.

Cu toate acestea ea a ajuns rapid să sufere de anorexie. Fata mesteca gumă pentru și își păcălea foamea cu un singur măr pe zi săptămâni la rând. 

Rossi, care în cele din urmă a devenit prea fragilă pentru a mai patina, povestește: "Am simțit că mor, mă simțeam ca un zombie și nu aveam personalitate, tot ce îmi pasa era să pierd cât mai multe kilograme și să mănânc cât mai puține calorii posibile.”

 

Într-un final tânăra a fost a fost spitalizată iar medicii au avertizat-o că dacă nu se oprește din acest stil de viață, va muri curând. 

Acum tânăra studiază pentru a deveni psiholog si îi încurajeaza pe alții care trec prin ce a trecut și ea și suferă de anorexie sa vorbească despre această problemă cu adevarat gravă. Tânăra învinovățește patinajul pentru boală. „Patinajul a fost ceea ce a dus la anorexie și mi-a înrăutățit gândurile. La inceput  mi-am schimbat obiceiurile alimentare pentru a ifi sănătoasă dar asta m-a făcut să ajung în punctul în care nu mai puteam nici măcar sa mai patinez”

Sursă: Daily Mail 

Subiecte în articol: anorexie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri