Antena 3 CNN Actualitate Masacrul de la Aurora: Proprietarul sălii de cinema cere despăgubiri uriașe de la supraviețuitorii și familiile celor uciși

Masacrul de la Aurora: Proprietarul sălii de cinema cere despăgubiri uriașe de la supraviețuitorii și familiile celor uciși

Proprietarul unei săli de cinema din SUA cere despăgubiri uriașe de la supraviețuitorii și familiile victimelor unui masacru care a avut loc în 2012, solda cu 12 morți și peste 70 de răniți.

După ce un juriu a decis că Cinemark nu a fost responsabil pentru masacrul din 2012 din Aurora, Colorado, proprietarul sălii de cinema a cerut 700.000 de dolari de la supraviețuitorii și familiile victimelor, scrie The Independent.

Procesul a fost intentat de către familiile victimelor, care au susținut că sala de cinema ar fi trebuit să ia mai multe măsuri de protecție pentru a preveni acel masacru.

Acum, după ce juriul a decis că proprietarul sălii de cinema nu avea cum să prevină această tragedie, Cinemark cere despăgubiri de la cei care l-au chemat în instanță.

La 20 iulie 2012, James Holmes a pătruns într-un cinematograf din Aurora, periferia Denverului, şi a deschis focul asupra publicului în timpul unei proiecţii de noapte a filmului "Batman - The Dark Knight rises", ucigând 12 persoane şi rănind alte 70.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB