Antena 3 CNN Be EU Victor Negrescu (PSD): "Am solicitat Comisiei Europene să intervină rapid pentru a stopa creșterea prețurilor la energie"

Victor Negrescu (PSD): "Am solicitat Comisiei Europene să intervină rapid pentru a stopa creșterea prețurilor la energie"

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a anunţat astăzi că a solicitat Comisiei Europene să intervină rapid pentru a stopa creșterea prețurilor la energie. „Nu avem voie să lăsăm în urmă familiile cu venituri mici, persoanele vulnerabile și vârstnicii", spune acesta.

Victor Negrescu (PSD): "Am solicitat Comisiei Europene să intervină rapid pentru a stopa creșterea prețurilor la energie"
de Claudia Popovici    |    21 Sep 2021   •   17:35

Europarlamentarul Victor Negrescu face apel ca decidenţii europeni trebuie să intervină imediat pentru că "nu avem voie să lăsăm în urmă familiile cu venituri mici, persoanele vulnerabile și vârstnicii, dar nici IMM-urile grav afectate de pandemie".

„Am solicitat Comisiei Europene să intervină rapid pentru a stopa creșterea prețurilor la energie

Executivul european trebuie să prezinte soluții și măsuri concrete pentru a contracara creșterea galopantă a prețurilor la gaze naturale și energie electrică și să combată speculațiile de pe piața de energie, inclusiv cu certificatele verzi", spune europarlamentarul Victor Negrescu pe pagina sa de socializare.

„Nu avem voie să lăsăm în urmă familiile cu venituri mici”

 „Este nevoie de un plan concret la nivelul Comisiei Europene pentru că cetățenii europeni, și în mod special cetățenii români, nu pot fi lăsați să suporte singuri facturile din ce în ce mai mari. 

Nu avem voie să lăsăm în urmă familiile cu venituri mici, persoanele vulnerabile și vârstnicii, dar nici IMM-urile grav afectate de pandemie, iar de aceea decidenții europeni trebuie să acționeze imediat", a mai precizat europarlamentarul Victor Negrescu.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close