Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Colegiul care include combinatul OLTCHIM, câştigat "la scor" de USL

Colegiul care include combinatul OLTCHIM, câştigat "la scor" de USL

Colegiul care include combinatul OLTCHIM, câştigat "la scor" de USL
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Dec 2012   •   11:45

Candidatul ARD în Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud (cel care include şi combinatul OLTCHIM -n.r), liderul PNŢ-CD, Aurelian Pavelescu, a pierdut ''la scor'' în faţa contracandidatului său, social-democratul Constantin Rădulescu, reprezentantul USL, scrie Agerpres.
   
Astfel, potrivit datelor parţiale ale BEJ Vâlcea, Constantin Rădulescu şi-a adjudecat colegiul pentru Camera Deputaţilor cu 66,6% din voturi în timp ce Aurelian Pavelescu a obţinut doar 16,5%.
   
"Era normal, spun eu, acest scor. Sancţionarea politicii economice greşite a celor de la PDL din ultimii ani era cunoscută încă de la alegerile locale din vară. Eu îi asigur pe vâlceni că votul de duminică nu mă va schimba, deşi sunt tânăr asta nu înseamnă că nu am suficientă maturitate pentru a înţelege şi pentru a învăţa lucruri noi şi care sunt în folosul cetăţeanului. Victoria de duminică nu este a mea, este victoria cetăţenilor din Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud', a declarat, luni, Constantin Rădulescu.
   
Constantin Rădulescu are 36 de ani, este economist, căsătorit, manager în ultimii 11 ani al mai multor companii private cu peste 1000 de angajaţi.
   
Este membru PSD din 1994 şi a condus organizaţia judeţeană a TSD din Vâlcea.


×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close