Antena 3 CNN Coronavirus Marcel Ciolacu: În 20 de zile putem ajunge la aproape un milion de infectări!

Marcel Ciolacu: În 20 de zile putem ajunge la aproape un milion de infectări!

La 4.000 de cazuri diagnosticate, în realitate se îmbolnăvesc în România 40.000 de oameni. Dacă se menține acest trend, în 20 de zile ajungem la aproape 1 milion de români îmbolnăviți, spune Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: În 20 de zile putem ajunge la aproape un milion de infectări!
de Silvia Țigănilă    |    15 Oct 2020   •   22:10

Joi este a doua zi în care se înregistrează peste 4.000 de cazuri noi de COVID-19 în România. ”Acest trend este ascendent. Zilele următoare vom avea mai mult de 4.000, categoric. Conform socotelii profesorului Alexandru Rafila, sunt 40.000 de infectați pe zi în România. E același calcul care se face și în Spania, și în Germania și peste tot. Se face și în România.

În 10 zile dacă ținem acest trend de 4000 pe zi ajungem la 400.000 de români, în 20 de zile ajungem la aproape 1 milion. 

Despre ce vorbim aici? La un milion de infectări tu faci alegeri și campanie electorală în România?”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD cere amânarea alegerilor parlamentare.

”Nu există un plan pentru aceste alegeri! Repet, în două săptămâni noi intrăm în campanie electorală. Trebuie să explici ce se întâmplă, dacă nu poți, și rămâi la fel de părtinitor, atunci e cazul ca liderii politici cu reprezentare în Parlament să se întâlnească, să stea de vorba cu specialiștii și specialiștii să ne spună ce este de făcut”.

COVID-19 în România

Joi a fost a doua zi în care se înregistrează peste 4.000 de cazuri noi de COVID-19 în România. Sunt 4.013 cazuri și 73 de decese în ultimele 24 de ore, iar în secțiile de terapie intensivă sunt peste 720 de bolnavi.

Coronavirus în România, 15 octombrie 2020. Avertisment îngrijorător după numărul uriaș de infectări din ultimele 24 de ore

Coronavirus în România, 15 octombrie 2020. Pentru prima dată de la începutul pandemiei de coronavirus în România, Grupul de Comunicare Strategică lansează un avertisment îngrijorător, după numărul uriaș de noi infectări și morți din ultimele 24 de ore.

Astfel, GCS avertizează că locurile alocate pe secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) pentru pacienții infectați cu SARS-CoV-2 se apropie de epuizare.

Citiți și: Alegeri parlamentare în decembrie sau în martie? Marcel Ciolacu anunță planul opoziției

×
Subiecte în articol: coronavirus Marcel Ciolacu
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close