Antena 3 CNN Coronavirus Managerul spitalului Marius Nasta ne arată cum sunt plămânii unui pacient cu COVID, în formă moderată şi critică!

Managerul spitalului Marius Nasta ne arată cum sunt plămânii unui pacient cu COVID, în formă moderată şi critică!

Deşi este greu să convingi scepticii de efectele negative ale coronavirusului, numărul cazurilor şi imaginile care reprezintă dovezi palpabile pentru public, nu mint. De aceea, doctorul Beatrice Mahler sare în ajutorul autorităţilor cu scopul de a convinge tinerii din România că situaţia în ceea ce priveşte răspândirea coronavirusului se poate agrava.

Managerul spitalului Marius Nasta ne arată cum sunt plămânii unui pacient cu COVID, în formă moderată şi critică!
de Gabriel Dano    |    26 Aug 2020   •   14:25

Medicul a considerat că cea mai bună cale de a impresiona publicul tânăr cu privire la noul COVID este să publice nişte fotografii cu plămânii pacienților aflați în anumite stadii ale infectării cu COVID-19.

Tinerii trebuie convinși că efectele negative ale COVID sunt devastatoare

“Probabil că tinerii au nevoie de o altă abordare pe care noi încă nu am reușit să o găsim, astfel încât ei să vină alături de noi în această echipă de persoane care luptă. Trebuie neapărat să găsim o soluție să îi capacităm, să ne ajute. Acum, vara, ne confruntăm cu un volum de muncă extrem de mare față de ceea ce ne-am așteptat. Și vine toamna, vin pacienții cu boli pulmonare cronice, care se vor acutiza. Toamna aceasta vom avea o provocare reală, pe lângă gripa și infecțiile virale la care ne așteptăm. Mi-aș dori ca tinerii să înțeleagă că trebuie să facem o echipă în această luptă. Pentru că altfel, fără ajutorul lor, nu vom reuși să găsim soluții”  a spus Beatrice Mahler pentru Libertatea. 

“La persoanele sănătoase, aerul prezent în plămân se evidențiază la examinarea computer tomografică prin zone negre, situate de o parte și de alta a inimii, care este situată central, ușor spre stânga toracelui” a explicat medicul cu privire la motivul din cauza căruia un pacient care suferă de coronavirus nu poate să respire.

Imaginile AICI.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close