Antena 3 CNN Coronavirus Epidemia se schimbă! Avertisment: Acești oameni răspândesc coronavirusul fără să știe!

Epidemia se schimbă! Avertisment: Acești oameni răspândesc coronavirusul fără să știe!

Organizația Mondială a Sănătății avertizează că persoanele cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, asimptomatice sau cu simptome ușoare de coronavirus, pot răspândi coronavirusul fără să își dea seama că fac asta.

Epidemia se schimbă! Avertisment: Acești oameni răspândesc coronavirusul fără să știe!
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    18 Aug 2020   •   19:30

"Acest lucru creşte riscul răspândirii virusului la persoanele cele mai vulnerabile, la vârstnici, bolnavi cronici, oameni care locuiesc în zone urbane dens populate şi în cele rurale izolate", a declarat directorul regional al OMS pentru Pacificul de Vest.

Epidemia se schimbă”, a mai spus Takeshi Kasai, director regional al OMS.

Atenție! Tinerii reprezintă factorul principal în răspândirea coronavirusului

Potrivit OMS, regiunea Pacificul de Vest, care cuprinde 27 de ţări din Asia şi Pacific, are peste 400.000 de infectări cu noul coronavirus. Peste 9.000 de oameni din această regiune au murit din cauza noului coronavirus. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a afirmat că ţările din Asia-Pacific au intrat "într-o nouă fază a pandemiei".

Coronavirusul a suferit o nouă mutaţie, întâlnită şi în Europa. Avertismentul cercetătorilor: Se transmite de 10 ori mai uşor. Care e paradoxul

Atenție! Oamenii cu vârste de 20, 30 şi 40 de ani care nu ştiu că sunt contaminaţi cu noul coronavirus reprezintă factorul principal în răspândirea acestuia.

Coronavirus în România, 18 august 2020. Creşte numărul românilor care au murit de COVID în ultimele 24 de ore

Coronavirus în România, 18 august 2020. Un număr de 1.014 noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore din 21.344 teste, ceea ce înseamnă o rată de 4,75% pozitivare, în uşoară scădere faţă de până acum, iar 45 de oameni au murit în același interval, din cauza acestei maladii, anunță, marţi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Până astăzi, 3.074 persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close