Antena 3 CNN Coronavirus Mărturii sfâșietoare făcute de o asistentă din Suceava, infectată cu coronavirus: ”Soțul meu acum a murit. Vreau să plec, să dau certificatul de naștere”

Mărturii sfâșietoare făcute de o asistentă din Suceava, infectată cu coronavirus: ”Soțul meu acum a murit. Vreau să plec, să dau certificatul de naștere”

Mărturii sfâșietoare făcute de o asistentă de la Spitalul din Suceava în exclusivitate, pentru Antena 3. Din primele informații, se pare că soțul ei a decedat  după ce aceasta a venit acasă infectată cu noul coronavirus. 

Mărturii sfâșietoare făcute de o asistentă din Suceava, infectată cu coronavirus: ”Soțul meu acum a murit. Vreau să plec, să dau certificatul de naștere”
Sursa foto: Foto: Pexels
25 Mar 2020   •   15:19

”Sunt asistentă la Spitalul din Suceava. Soțul meu acum a murit. Vreau să plec, să dau certificatul de naștere. Să rezolve lucrurile la tribunal. Soțul meu nu era așa grav,  eu eram mai grav. Eu sunt bine, el era cu viroză pulmonară, puțin răcit. A murit de dimineață, la 51 de ani. Eu și copilul meu suntem bine”, a zis femeia.

”A murit o persoană de o jumătate de oră, sunt distruși oamenii la dumneavostră, nu îi mai țineți ca pe ciumați. Fac apel la dumneavoastră. Am să sun tot ce înseamnă Ministerul Sănătății, toți secretarii de stat, inclusiv pe Nelu Tătaru. Domnule manager, ne plâng oamenii la telefon disperați că mor acolo. O asistentă de acolo plânge că i-a murit soțul în urmă cu jumătate de oră și nu poate să dea nici certificatul de naștere ca să poată să îl îngroape, femeia e în spital cu tot cu fata ei. I-ați distrus pe oamenii ăia pentru că nu le-ați dat echipamente de protecție. Ține-ți de funcție, asta faceți acolo”, i-a transmis jurnalistul Antena 3 Sergiu Cora, managerul Spitalului.

În replică, acesta a închis telefonul în nas.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close