Antena 3 CNN Coronavirus Mircea Badea, după ședința lui Iohannis cu "specialiștii": "Vor închide accesul pe masivul Postăvaru în nopțile cu lună plină"

Mircea Badea, după ședința lui Iohannis cu "specialiștii": "Vor închide accesul pe masivul Postăvaru în nopțile cu lună plină"

Mircea Badea a postat marți un mesaj pe pagina de Facebook, în care face referire la ședința de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, organizată de președintele Klaus Iohannis, la care participă și premierul Orban: Werner a avut din nou ședința cu "specialiștii"

Mircea Badea, după ședința lui Iohannis cu "specialiștii": "Vor închide accesul pe masivul Postăvaru în nopțile cu lună plină"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    10 Noi 2020   •   19:00

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va susține marți, la ora 19:00, la Palatul Cotroceni, o conferință de presă, în urma unei ședințe de evaluare la care participă atât Prim-Ministrul Ludovic Orban dar și mai mulți miniștri și specialiști implicați în luarea de măsuri cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

Mircea Badea: Werner a avut din nou ședința cu "specialiștii". Probabil pentru a lupta mai eficient cu covidul, vor închide Transfăgărășanul. Și tunelurile subterane din Bucegi. Și accesul pe masivul Postăvaru în nopțile cu luna plină.

La ședința de la Palatul Cotroceni participă și câțiva dintre miniștrii și secretarii de stat ai cabinetului Orban: Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, Secretarul de Stat în cadrul Ministerului Sănătății, general dr. Ionel Paul Oprea.

Dar si mai mulți directori de instituții și specialiști implicați direct în luarea de măsuri de gestionare a pandemiei COVID-19. Printre aceștia: 

Directorul General al Institutului Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, colonel dr. Florin Oancea;

Directorul Institutului Naţional de Sănătate Publică, Director al Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, dr. Adriana Pistol;

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, dr. Alexandru Rafila;

Șeful Direcției Medicale din cadrul Ministerului Apărării Naționale, general dr. Dragoș Marian Popescu;

Directorul Medical în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Brașov, dr. Andreea Moldovan;

Vicepreședintele Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF), dr. Gindrovel Dumitra.

Mircea Badea, despre ultimele măsuri de restricție hotărâte de Guvernul Orban: Măsurile astea nu rezolvă... și nu că nu rezolvă, nu au legătură cu pandemia!

„Măsurile nu trebuie să fie nici dure, nici ferme. Poate trebuie să aibă și această trăsătură la un moment dat, dar cred că, în primul rând, trebuie să fie inteligente. Cred că asta e cel mai important”, spunea Mircea Badea săptămâna trecuta, în cadrul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3.

Realizatorul emisiunii În Gura Presei este de părere că România nu are nevoie de măsuri ferme, ci de măsuri inteligente pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

„Să închidem restaurantele în interior. Nu intră nici dracu în interior. De cât timp sunt închise restaurantele în interior?! Care e efectul?! Vi se pare unul pozitiv?! Nu se va mai circula pe timpul nopții. Ok. Cam care credeți că va fi efectul?! Se va inversa trendul?!"

×
Subiecte în articol: Mircea Badea COVID-19 Klaus Iohannis
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close