Antena 3 CNN Coronavirus Raed Arafat, despre valul patru al pandemiei COVID-19: "Nu văd revenirea la măsuri radicale sau carantinare"

Raed Arafat, despre valul patru al pandemiei COVID-19: "Nu văd revenirea la măsuri radicale sau carantinare"

Deşi medicii avertizează că a început valul patru al pandemiei de coronavirus, şeful DSU, Raed Arafat, dă asigurări că nu vom mai fi închişi în casă. "Nu văd revenirea la carantinare", a declarat Arafat.

Raed Arafat, despre valul patru al pandemiei COVID-19: "Nu văd revenirea la măsuri radicale sau carantinare"
de Mia Lungu    |    05 Aug 2021   •   16:28

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, susţine că țara noastră nu va mai ajunge la o carantină naţională, în valul al patrulea al pandemiei, pentru că acum sunt alte mecanisme, dar şi cinci milioane de persoane vaccinate.

"Nu, pentru că avem alte mecanisme acum şi să nu uităm, chiar dacă nu s-au vaccinat atâţia cât ne-am dorit, totuşi sunt deja cinci milioane de persoane vaccinate, pe lângă cele trecute prin boală.

Deci nu văd revenire la măsuri radicale sau la carantinare. Pe care România oricum nu prea le-a aplicat decât într-o perioadă scurtă, la început şi nu văd astfel de revenire la astfel de măsuri, cel puţin din ce vedem la acest moment, nici nu văd justificare pentru ele”, a afirmat Arafat.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close