Antena 3 CNN Coronavirus Sindicatul Sed Lex: „Poliția nu mai face față. Avem nevoie de forțe”

Sindicatul Sed Lex: „Poliția nu mai face față. Avem nevoie de forțe”

Florin Vîlnei, președintele Federației Sindicatelor din Poliție Sed Lex, a vorbit marți la Antena 3 despre faptul că regulile de distanțare socială nu se respectă. Aveam de-a face cu mârlania unora, acuză el.

Sindicatul Sed Lex: „Poliția nu mai face față. Avem nevoie de forțe”
Sursa foto: Hepta
30 Iun 2020   •   20:02

„La momentul de față vedem o relaxare de parcă am fi trecut peste o perioadă în care nu s-ar fi întâmplat nimic. Noi avem o bază legală, poliția are mii de activități cu care se ocupă. (...) Avem atâtea activități și suntem încărcați încât nu știm cum să mai facem față.

Discutăm cu o parte din colegi, în condițiile în care pe perioada stării de urgență a fost un pic de relaxare din punctul nostru de vedere că nu am mai intrat atât de mult în contact cu cetățenii și am mai reușit să soluționăm din dosare, la momentul ăsta ne-am reluat activitățile.

Nu știm cum să mai facem față

Noi suntem pe minus, trebuie să facem față la aceste provocări și la această gamă de activitate care devine tot mai complexă în sistemul nostru. În perioada asta suntem încărcați cu alte activități suplimentare”, a spus Florin Vîlnei, marți, în direct la „Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor”.

Sed Lex: Avem de-a face cu mârlănia

„La momentul acesta sunt discuții la nivelul Ministerului cu privire la reorganizarea și distribuirea unor forțe acolo unde este necesar. Noi avem acum nevoie de forțe să putem să le distribuim în stradă.

Avem de-a face cu lipsa de educație și cu mârlănia. Avem zilnic aproape 25.000 de forțe de ordine publică angrenate în tot ce înseamnă dispozitive și măsuri de siguranță publică. Păi nouă ne trebuie cel puțin X 2 ca să putem face față la tot ce vedem acum”, a mai spus Vîlnei.

Sindicatul SED LEX: Oamenii noştri sunt umiliţi

×
Subiecte în articol: Florin Vîlnei Politie distanțare
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close