Antena 3 CNN Coronavirus Vaccinare cu scandal la Institutul Marius Nasta din Capitală. Manager: S-a produs o aglomerare importantă

Vaccinare cu scandal la Institutul Marius Nasta din Capitală. Manager: S-a produs o aglomerare importantă

Zeci de oameni au stat la coadă, luni dimineață, la Institutul ”Marius Nasta” din Capitală pentru a se vaccina împotriva COVID-19.

Vaccinare cu scandal la Institutul Marius Nasta din Capitală. Manager: S-a produs o aglomerare importantă
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Țigănilă    |    18 Ian 2021   •   12:55

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” din Capitală, a declarat că au fost mai multe probleme care s-au suprapus, una dintre ele fiind dublarea programărilor.

La Institutul ”Marius Nasta”, mulți oameni programați pentru vaccinare au venit încă dinaintea orei 8.00, când a început programul, și a început să se creeze aglomerație.

Vaccin împotriva COVID-19. Plaforma în care trebuiau introduse datele celor vaccinați nu a funcționat!

Potrivit managerului spitalului, s-au suprapus mai multe probleme: vaccinul a ajuns după ora 8.30, platforma nu a funcționat iar programările erau dublate.

Platforma pentru programarea la vaccinare a fost indisponibilă

”S-a produs o aglomerare importantă şi datorită unor aspecte de logistică, adică vaccinul a ajuns puţin mai târziu. (...) Lucrurile încep să funcţioneze bine. Începutul a fost greu. Deja mâine avem doze de azi. Nu o să mai avem această problemă. Sunt convinsă că lucrurile vor funcţiona", a afirmat managerul, potrivit Agerpres.

Potrivit medicului, în intervalul în care platforma pentru programare la vaccinare nu a funcţionat, datele au fost introduse manual.

STS a precizat că platforma informatică pentru înscriere şi programare la vaccinare a redevenit funcţională.

Persoanele cu afecțiuni cronice pot opta pentru următoarele metode de programare:

1. Individual, direct în platformă
2. Prin intermediul unui aparținător – pot fi înscrise și programate maximum 9 persoane incluse în a II-a etapă, prin Adaugă beneficiar
3. Prin intermediul direcțiilor de asistență socială.

×
Subiecte în articol: Marius Nasta vaccin COVID-19
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close