Antena 3 CNN Coronavirus Valeriu Gheorghiță, despre consumul de alcool înainte sau după vaccinare: "Se pot întâmpla o serie de evenimente"

Valeriu Gheorghiță, despre consumul de alcool înainte sau după vaccinare: "Se pot întâmpla o serie de evenimente"

Valeriu Gheorghiță vorbește despre consumul de alcool în ziua vaccinării: „este important când ne prezentăm la medic să nu fim totuși sub influența alcoolului”.

Valeriu Gheorghiță, despre consumul de alcool înainte sau după vaccinare: "Se pot întâmpla o serie de evenimente"
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    28 Apr 2021   •   21:12

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a spus la „Marius Tucă Show” de la Aleph News, răspunzând la o întrebare, că în mediul rural există un curent potrivit căruia cei care se vaccinează nu pot consuma alcool timp de 5 zile și atunci mai bine nu se vaccinează.

„Consumul de alcool nu este recomandat sub nicio formă din punct de vedere medical și nu are beneficii. Vorbim de consumul cronic și repetat”, spune Valeriu Gheorghiţă.

Întrebat dacă este interzis consumul de alcool în ziua vaccinării sau după, Valeriu Gheorghiţă răspunde: „în general, când vorbim de o activitate medicală, un tratament, o vaccinare, este bine să nu consumăm băuturi alcoolice.

Se pot întâmpla o serie de evenimente care să fie legate de consumul de alcool și cred că lucrurile nu trebuie amestecate. Este important când ne prezentăm la medic să nu fim totuși sub influența alcoolului”.

Maneliştii, soluţie în campania de vaccinare. Dr. Valeriu Gheorghiţă: "M-am gândit la implicarea lor"

Maneliștii sunt chemați să sprijine campania de vaccinare. Autoritățile, de la colonelul dr. Valeriu Gheorghiță, la primarul Emil Boc, sunt de părere că interpreții şi-ar putea folosi influența pentru a-i convinge pe români să se imunizeze.

Coordonatorul Campaniei de Vaccinare a declarat, marţi, într-o conferință de presă, ca s-a gândit să implice interpreții de manele în promovarea vaccinării anti-COVID-19.

„E un aspect la care mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ce privește vaccinarea poate să-şi găsească locul în aceasta campanie", a declarat dr. Valeriu Gheorghiţă.

Pentru accelerarea campaniei de vaccinare, primarul Clujului, Emil Boc, face apel și la biserici, dar și la administratorii de bloc

„Orice om care are o posibilitate de a influența pozitiv pe cineva să se vaccineze trebuie să o facă. Noi vom coborî chiar la nivelul administratorilor de bloc.

Vom pune la dispoziție infrastructura cât mai apropiată de unitățile de cult pentru a putea facilita persoanelor care merg la biserică accesul la vaccinare, dar dacă nu vine imboldul final din partea conducătorilor cultelor din România acest lucru nu se va întâmpla", a spus primarul Clujului, Emil Boc.

×
Subiecte în articol: Valeriu Gheorghiţă alcool vaccinare
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close