Antena 3 CNN Coronavirus Vasile Gherasim, fost primar al Sectorului 1, a murit de coronavirus

Vasile Gherasim, fost primar al Sectorului 1, a murit de coronavirus

Vasile Gherasim, consilier de conturi în cadrul Curții de Conturi a României (CCR) și fost primar al Sectorului 1 al Capitalei, a murit la vârsta de 70 de ani, fiind bolnav de coronavirus.

Vasile Gherasim, fost primar al Sectorului 1, a murit de coronavirus
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Țigănilă    |    07 Noi 2020   •   12:35

Politicianul a făcut o formă gravă de COVID-19 și medicii nu l-au mai putut salva. Fusese confirmat cu SARS-CoV-2 de mai bine de o lună și era internat la Spitalul Victor Babeș din Capitală, la Terapie Intensivă.

Chiar dacă medicii i-au administrat tratament cu plasmă, politicianul s-a stins din viață sâmbătă dimineață. El suferea și de alte boli.

Vasile Gherasim a fost primarul Sectorului 1 între 2000 și 2004.

Din 2017, era consilier la Curtea de Conturi.

Vasile Gherasim, fost primar al Sectorului 1, a murit de coronavirus

”Cu profundă tristeţe am primit vestea plecării dintre noi a colegului nostru, Vasile Gherasim, consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României. Prieten, coleg, conducător de departament, cu toţii am pierdut în primul rând un OM, un exemplu de profesionalism, putere de muncă şi abnegaţie în slujba binelui comun. Vasile Gherasim s-a născut în 27 ianuarie 1950, în localitatea Moineşti, judeţul Bacău. Licenţiat în drept şi sociologie, doctor în sociologie urbană, Vasile Gherasim a desfăşurat pe parcursul carierei sale o intensă activitate în administraţia publică centrală şi locală a statului român”, se precizează într-un comunicat al Curţii de Conturi.

×
Subiecte în articol: Vasile Gherasim coronavirus
Parteneri
Rusia a bombardat aproape de Isaccea, lângă un bac cu muncitori români
x close