Antena 3 CNN Economic Auto 2008 - un an greu pentru şoferii bucureşteni. Se construiesc 10 pasaje

2008 - un an greu pentru şoferii bucureşteni. Se construiesc 10 pasaje

2008 - un an greu pentru şoferii bucureşteni. Se construiesc 10 pasaje
02 Noi 2007   •   19:18

Într-un oraş sufocat de lucrări şi de blocaje rutiere, şoferii bucureşteni îşi vor trăi şi la anul mare parte din viaţă în trafic. Vin vremuri şi mai grele. În 2008, încep lucrările la cel puţin zece pasaje, în cele mai aglomerate zone ale Capitalei. Cel mai greu va fi pentru şoferii care circulă în nordul Capitalei. Au de trecut prin cel puţin cinci zone unde se construiesc pasaje rutiere. Unul la Arcul de Triumf, altul peste şoseaua Barbu Văcărescu, două peste calea ferată în zona Pipera şi unul pe DN 1.

Şi în estul Bucureştiului se fac pasaje. Pe şoseaua Colentina, la Doamna Ghica şi pe bulevardul Basarabia. În vest se vor construi două pasaje care să fluidizeze traficul, la Răzoare şi la Eroilor. Pasajul de la Răzoare va fi construit din două tuneluri supraetajate. Unul care va lega vestul Capitalei de centrul orasului şi un altul separat, pentru şoferii care vin sudul Bucureştiului.

În sudul Bucureştiului, lucrări de anvergură vor cuprinde şoseaua Olteniţei. Un pasaj va răsări la intersecţia cu Calea Văcăreşti, iar altul spre ieşirea din oraş.

Anul acesta, traficul din Bucureşti a fost îngreunat de refacerea străzilor şi a bulevardelor. Anul viitor se va circula şi mai greu din cauza pasajelor.

Observator

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close