Antena 3 CNN Economic Auto A doua ediţie a Formulei GT se va desfăşura în perioada 22-24 august

A doua ediţie a Formulei GT se va desfăşura în perioada 22-24 august

A doua ediţie a Formulei GT se va desfăşura în perioada 22-24 august
09 Iul 2008   •   09:59

Bolizi cu motoare de sute de cai putere vor alerga şi anul acesta în jurul Casei Poporului. Cea de-a doua ediţie a competiţiei mondiale formula GT este programtă în perioada 22-24 august. Pregătirile încep, însă, de pe acum.

Prima cursă va avea loc vineri, pe 22 august, iar ultima, pe 24. În acest an, vor lua startul 25 de maşini special pregătite pentru cursă şi conduse doar de piloţi români.

Circuitul din jurul Palatului Parlamentului are o lungime de peste trei kilometri. Pentru siguranţa piloţilor şi a spectatorilor, vor fi montate 11 kilometri de garduri de protecţie şi peste 1.700 de blocuri din beton. Amenajările vor începe în zilele următoare şi vor dura aproximativ două săptămâni.

În premieră, va fi amenajată o zonă specială chiar în curtea Palatului Parlamentului, unde spectatorii vor putea participa la expoziţii auto îşi vor putea încerca abilităţile de pilot.

La ediţia din acest an, spectatorii vor avea la dispoziţie 40.000 de locuri, iar preţurile biletelor variază între 20 şi 115 lei, în funcţie de tribună şi ziua de concurs.

Sursă foto: webwombat.com

Antena3

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close