Antena 3 CNN Economic Auto Accident bizar pe A1. O maşină a fost distrusă, după ce a lovit un cal

Accident bizar pe A1. O maşină a fost distrusă, după ce a lovit un cal

Accident bizar pe A1. O maşină a fost distrusă, după ce a lovit un cal
12 Iul 2008   •   10:26

Accident mai puţin obişnuit pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Vineri seară, o maşină de peste 80.000 de euro a fost distrusă, după ce a izbit violent un cal, care se plimba nestingherit pe şosea. În urma impactului, pasagerul din dreapta a fost rănit, iar animalul a murit pe loc.

Şoferul autoturismului de teren s-a trezit cu animalul în faţă şi nu a mai putut evita impactul. Alţi doi armăsari circulau în voie pe şosea. Omul spune că a călătorit în întreaga Europă, dar că aşa ceva nu i-a mai fost dat să vadă. Bărbatul s-a declarat norocos că a avut o maşină puternică ce i-a salvat pe el şi pe familia sa.

În urma impactului, soţia şoferului a fost rănită uşor. Acesta a primit îngrijiri în ambulanţă şi a fost, mai apoi, transportată la Spitalul Judeţean Argeş. Imediat după primul impact, o altă maşină care venea din spate a lovit cadavrul calului.

Pentru a evita alte accidente, poliţiştii au fost nevoiţi să caute pe autostradă celelalte două cabaline lăsate în voia sorţii de propietarul inconştient.

Din cauza accidentului circulatia în zonă a fost oprită aproape o jumătate de oră.



Antena3

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close