Antena 3 CNN Economic Auto Accident grav pe DN72. Cinci persoane au decedat

Accident grav pe DN72. Cinci persoane au decedat

Accident grav pe DN72. Cinci persoane au decedat
13 Iul 2008   •   09:15

Accident tragic, sâmbătă noapte, pe DN 72, în apropiere de Ploieşti. O maşină în care se aflau doi tineri a intrat pe contrasens şi a izbit în plin un alt autoturism, în care se aflau trei persoane, între care şi un copil. În urma impactului cei doi tineri din maşina care a provocat accidentul, dar şi copilul, tatăl şi mama sa, din celălat autoturism, au decedat.

Şoferul autoturismului, un tânăr de 18 ani, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o Dacie în care se afla o familie întreagă: tatăl, mama şi o fetiţă de aproximativ 10 ani. Se pare ca cei doi tineri se întorceau de la discotecă. Martorii spun că acolo consumaseră şi câteva pahare cu alcool. Şoferii care tranzitează Drumul Naţional 72 spun că porţiunea de drum unde s-a produs accidentul este deosebit de periculoasă.

Trupurile celor 5 victime au fost preluate de Serviciul de Medicina Legală Prahova pentru efectuarea necropsiilor. În urma accidentului, circulaţia pe DN 72 a fost întreruptă 3 ore, apoi a fost reluata pe un singur fir.



Antena3

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close