Antena 3 CNN Economic Auto Accident în ?Dakar?-ul românesc, soldat cu rănirea motociclistului Joao Rosa

Accident în ?Dakar?-ul românesc, soldat cu rănirea motociclistului Joao Rosa

Accident în ?Dakar?-ul românesc, soldat cu rănirea motociclistului Joao Rosa
21 Apr 2008   •   20:02

Un motociclist portughez a fost rănit în timpul probei speciale a Raliului Europei Centrale, seria Dakar, care a început luni la Baia Mare. Startul în cadrul raliului Dakar de pe teritoriul României s-a dat în centrul municipiului, peste 250 de concurenţi pornind în cursă, în cadrul a trei secţiuni: auto, moto şi camioane.

Incidentele au apărut încă de la prima probă specială, desfaşurată în munţii Gutâi. Portughezul Joao Rosa a pierdut controlul bolidului într-o curbă periculoasă şi a fost accidentat destul de grav. Accidentul a avut la aproximativ o oră şi jumătate de la începerea cursei. Motociclistul portughez s-a răsturnat cu vehiculul după un viraj. El a fost ridicat de echipele de prim-ajutor ale organizatorilor şi dus cu o targă până la un elicopter, care l-a transportat la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Directorul medical al spitalului, Sabin Nemeş Botea, a declarat că pilotul a fost supus unor investigaţii medicale, iar starea sa este bună. Potrivit unor surse din cadrul unităţii medicale, pilotul portughez, în vârstă de 40 de ani, care concurează pe o motocicletă Yamaha, pentru echipa Bianchiprata Competicao Yamaha, a suferit leziuni la picioare, însă nu are fracturi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close