Antena 3 CNN Economic Auto Accident pe autostrada Bucureşti ? Piteşti. Şapte persoane au fost rănite

Accident pe autostrada Bucureşti ? Piteşti. Şapte persoane au fost rănite

Accident pe autostrada Bucureşti ? Piteşti. Şapte persoane au fost rănite
23 Sep 2008   •   15:31

Şapte persoane au fost rănite într-un accident petrecut marţi pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 24. Şase victime au fost transportate la Spitalul Municipal Bucureşti, iar unui bărbat i se acordă asistenţă medicală la faţa locului de către echipajul unui elicopter SMURD. Potrivit comisarului şef Emilian Buican, şeful Poliţiei Rutiere A1, cei şapte au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi ale membrelor, dar viaţa niciunuia nu este în pericol.

Accidentul a avut loc în momentul în care şoferul unui Fiat Doble cu cinci locuri, în care erau şoferul şi şapte pasageri, a pierdut controlul volanului. Maşina a intrat în glisiera metalică de pe mijlocul şoselei, iar apoi, şoferul atras brsuc de volan dreapta, ieşind cu autoturismul în afara carosabilului, unde s-a răsturnat. În momentul balansului maşinii pe şosea, şoferii maşinilor din spatele Fiatului au sesizat situaţia şi au frânat brusc , evitând un carambol.

Traficul rutier pe sensul Bucureşti-Piteşti al A1 nu a fost blocat din cauza accidentului, decât pentru câteva minute, când a aterizat elicopterul şi l-a preluat pe şoferul rănit, informează Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close