Antena 3 CNN Economic Auto Accident pe Splaiul Independenţei din Capitală. Patru persoane au fost rănite

Accident pe Splaiul Independenţei din Capitală. Patru persoane au fost rănite

Accident pe Splaiul Independenţei din Capitală. Patru persoane au fost rănite
27 Noi 2008   •   19:18

Patru oameni au fost răniţi după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un autobuz RATB, pe Splaiul Independenţei din Bucureşti.
Accidentul s-a produs în jurul orei 16.00, în apropierea Podului Izvor. Autoturismul Volkswagen Golf a intrat în spatele unui autobuz care se deplasa pe linia 123. Potrivit ISU, patru dintre pasagerii maşinii au fost transportaţi de urgenţă la două spitale din capitală. În urma accidentului, aceştia au suferit mai multe leziuni, una dintre victime fiind transportată la spital cu o ambulanţă de terapie intensivă.
Poliţia încearcă în prezent să stabilească circumstanţele producerii accidentului.
Într-un un alt accident petrecut în Capitală, pe Calea 13 Septembrie, o maşină de teren s-a făcut praf după ce un şofer neatent i-a tăiat calea. O persoană a ajuns la spital cu răni grave. Şoferul unui autoturism a oprit după un scuar. Nu s-a asigurat cum trebuie şi decide să întoarcă maşina.
Maşina a fost lovită din lateral de un SUV şi proiectată într-un pom de pe marginea drumului. Şoferul a rămas blocat în autoturism. Bărbatul ajunge în cele din urmă la spital. În urma lui poliţiştii recoltează probe de alcoolemie. Şoferul suv-ului nu ştie prea bine ce i s-a întâmplat. S-a trezit pur şi simnplu cu o altă maşină în faţă.
Primele măsurători ale poliţiştilor arată că vinovat este şoferul autoturismului care a întors fără a se asigura aşa cum trebuie. Primele măsurători ale poliţiştilor arată că vinovat este şoferul autoturismului care a întors fără a se asigura aşa cum trebuie. Antena3.ro

×
Subiecte în articol: SMURD ISU
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close