Antena 3 CNN Economic Auto Accidente grave în Giurgiu şi pe DN1: 7 morţi şi 3 răniţi

Accidente grave în Giurgiu şi pe DN1: 7 morţi şi 3 răniţi

Accidente grave în Giurgiu şi pe DN1: 7 morţi şi 3 răniţi
28 Noi 2007   •   18:05

5 tineri şi-au pierdut viaţa miercuri dimineaţă, în urma unui grav accident rutier, produs în judeţul Giurgiu, între localităţile Greaca şi Căşcioarele. Bilanţ tragic şi în urma unui alt accident, produs tot în această dimineaţă, pe DN1, în apropiere de localitatea Tâncăbeşti. Şi aici, 2 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 3 au ajuns în stare gravă la spital.

Autoturismul în care se aflau cei cinci tineri care au murit în zona localităţii Greaca, judeţul Giurgiu, s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, care a fost retezat şi a căzut peste maşină. Accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. După ce copacul a căzut peste autovehicul, maşina s-a mai deplasat 50 de metri din cauza vitezei cu care rula.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie pentru identificarea victimelor şi stabilirea exactă a cauzelor producerii accidentului.

5 TINERI ŞI-AU PIERDUT VIAŢA DIN CAUZA VITEZEI, ÎN GIURGIU

Accidentul rutier produs miercuri dimineaţă, pe DN1, la intrarea în comuna ilfoveană Tâncăbeşti, a fost cauzat de un autoturism care a intrat pe contrasens, lovind un altul.

Poliţia a declarat că în jurul orei 7.30, o maşină Opel Astra a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de o Dacia Logan care circula regulamentar. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alte trei sunt în stare gravă la spital.

Imediat după eveniment, circulaţia a fost restricţionată, pe un singur fir, respectiv pe sensul Ploieşti-Bucureşti.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close