Antena 3 CNN Economic Auto Accidente grave la Ciolpani şi la Slobozia

Accidente grave la Ciolpani şi la Slobozia

Accidente grave la Ciolpani şi la Slobozia
24 Ian 2008   •   14:05

Un grav accident a dat peste cap traficul pe DN1 joi dimineaţă. Trei persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă. A fost nevoie de intervenţia unui elicopter SMURD. Accidentul s-a produs la Ciolpani. Timp de o oră şi jumătate, traficul pe DN 1 s-a desfăşurat pe un singur sens. Doi oameni au murit pe şoseaua dintre Slobozia şi Brăila, într-un alt accident. Şoferului vinovat i se va întocmi dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. Accidentul din localitatea ilfoveană Ciolpani a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei 09.00. Un autoturism care se deplasa de la Ploieşti spre Bucureşti, a pierdut controlul volanului şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane.

Una dintre victime a fost scoasă din maşină cu ajutorul echipelor de la descarcerare. Bărbatul se afla în stare gravă şi a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca din capitală.

Timp de o oră şi jumătate, traficul pe DN 1 s-a desfăşurat pe un singur sens, coloana de maşini întinzându-se pe câţiva kilometri.

Două persoane au murit şi alta a ajuns la spital cu răni uşoare după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un jeep intrat pe contrasens, joi dimineaţă pe DN21 în apropiere de Slobozia. Vinovat de producerea tragediei este şoferul maşinii de teren, un cetăţean de origine israelieană, care a vrut să depăşească un camion. Şi-a dat seama prea târziu că nu are timp suficent pentru a depăşi camionul, şi a frânat.

Din cauza poleiului de pe carosabil, a pierdut însă controlul autoturismului, care a derapat şi a intrat în maşina care circula din sens opus.

Din cauza accidentului, circulaţia pe DN21, în apropiere de localitatea Iazu a fost întreruptă mai bine de o oră pe ambele sensuri. S-au format cozi de maşini care depaseau 3 km.

Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close